Gica Hagi Farul Constanta Iustin Doicaru Viorel Moldovan Superliga

El poate fi asul din mâneca lui Hagi în sezoanele viitoare! Puștiul-minune care le face concurență lui Borza şi Mazilu

Farul lui Gică Hagi a reușit să câștige campionatul în acest sezon, bazându-se în mare parte pe jucători lipsiți de experiență.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 15:16
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 15:22

Andrei Borza şi Adrian Mazilu (17 ani fiecare) sunt doi dintre puștii lui Gică Hagi care au reușit să impresioneze în tricoul Farului în acest sezon.

Fostul internațional Viorel Moldovan aduce, însă în atenția publicului o altă „perlă” din curtea „Regelui”:  Iustin Doicaru (16 ani), internaţional român de tineret, despre care spune că îi va întrece pe Borza și Mazilu.

(n.r. - Borza şi Mazilu, acum un an, nu existau) Stai să îl vezi pe Doicaru, de la anul. O să îi dea drumul sigur. O să te impresioneze, să vezi ce calitate are”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orangesport.

Iustin Doicaru este fiul fostului atacant Radu Doicaru, fost jucător al Farului Constanţa, care a mai îmbrăcat și tricourile lui Callatis Mangalia sau a Ceahlăului Piatra Neamţ.

Borza, dorit de PSV Eindhoven

Farul Constanța ar putea pierde doi dintre cei mai importanți jucători după ce a câștigat titlul de campioană.

PSV Eindhoven l-a monitorizat atent pe Enes Sali (17 ani), cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale. Pe lângă Sali, în vizorul fostei campioane a Europei este și Andrei Borza (17 ani), titular în acest sezon pe postul de fundaș stânga la Farul Constnața - mai multe detalii AICI.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!