Gica Hagi Denis Alibec Farul Constanta Superliga

Gică Hagi: „Și eu eram la fel ca Alibec!” Ce a spus despre atacantul său

Farul Constanța a învins-o pe FCSB în penultima etapă a play-off-ului Superligii României, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 19:06
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 19:05

În consecință, echipa de la nivelul mării a câștigat campionatul. Fără Denis Alibec în teren, Farul Constanța a întors un 0-2 spectaculos și și-a asigurat matematic trofeul mult râvnit.

Gică Hagi: „Și eu eram la fel ca Alibec!” Ce a spus despre atacantul său

Despre Denis Alibec, Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă. De asemenea, tehnicianul a precizat că vârful de lance al Farului Constanța e puternic, tehnic și că vrea să fie un câștigător în orice situație.

„El, când a venit, arăta bine, s-a convins de anumite lucruri. Persoana trebuie să-şi dorească, el vrea. Şi eu eram la fel ca Alibec. Îmi plac aceşti fotbalişti. Ei se manifestă uneori prea mult, i-am spus să se preocupe de el, doar la ce trebuie să facă şi atunci o să fie foarte, foarte bun. 

Are o sămânţă foarte bună, vrea să câştige orice minge la antrenament, în meci, e puternic, tehnic. El vrea să fie un câştigător. 

El trebuie să fie atent la mental, la ce trebuie să facă el. E atât de bun şi ajută atât de mult când se gândeşte doar la el, nu de ce, de ce celălalt.... E normal, eu am făcut la fel. Are spirit foarte bun”, a spus Gică Hagi, potrivit Orange Sport.

Denis Alibec s-a bucurat cu ochii în lacrimi la golul victoriei din Farul - FCSB

FCSB a condus cu 2-0, însă Farul Constanța a făcut instrucție cu formația dirijată de Elias Charalambous și a întors soarta partide. La golul trei, marcat de Louis Munteanu, Denis Alibec a fost surprins de camere în lacrimi.

Vârful de lance al trupei lui Gică Hagi a lipsit împotriva FCSB-ului din cauza unei suspendări. Dar chiar și așa, Farul Constanța s-a descurcat de minune, iar băieții lui Gică Hagi au reușit să câștige trofeul mult râvnit, după un sezon fantastic!

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!