Steaua Emeric Ienei Gigi Becali Superliga

"El nu prea respecta anumite reguli in fotbal" Principala problema pentru Steaua dupa eliberarea lui Gigi Becali

Unul dintre marii antrenori ai Stelei spune ca revenirea lui Gigi Becali alaturi de echipa poate sa si ajute, dar sa insemne si aparitia problemelor mai vechi din club.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 11:52
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 11:58

Ienei spune ca pentru Steaua este un lucru excelent ca Becali s-a intors. Acum el poate negocia pentru transferuri, pentru noile contracte si poate sa fie mult mai implicat in viata echipei. Dar asta ar putea deveni si o capcana.

Antrenorul cu care Steaua a castigat Cupa Campionilor in 1986 atrage atentia ca Becali "nu prea respecta anumite reguli". Odata cu revenirea sa langa echipa, in spatiul public, critica jucatorilor dupa fiecare meci ar putea sa revina la fel de simplu.

"Gigi Becali pentru Steaua e un lucru foarte bun, ca poate sa se ocupe de Steaua. Dupa ce el a fost arestat, au continuat rezultatele bune. Dar au fost vanduti si trei jucatori foarte buni. Ma bucur pentru eliberarea lui si sper ca o sa fie o bucurie si pentru Steaua."

"El nu prea respecta anumite reguli in fotbal si in sport. Poate e prea entuziast ca echipa lui doreste sa castige oricum. Dar a castigat echipa pana la urma pentru ca are valoare", a spus Emerich Ienei pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!