Liga 1

EFORT de aproape 2,4 milioane de euro la Steaua! Contractul pe care il ofera campioana pentru un atacant care vine din Anglia:

Steaua vrea sa-l aduca in atac pe fostul dinamovist, George Tucudean.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 08:53
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 09:09

Strategia Stelei este sa-l imprumute pe Tucudean de la Charlton, pana la vara. Asta inseamna ca trebuie sa-i suporte salariul, de 25.000 de euro pe luna, anunta Gazeta.

In plus, fostul atacant al lui Dinamo ar veni la Steaua pe termen lung, astfel ca echipa campioana ar trebui sa plateasca in vara aproximativ un milion de euro pentru el.

Pana acum, la nivel de planuri, Steaua a discutat cu Charlton, anunta sursa citata, club cu care are deja un acord verbal. In plus, s-a luat legatura si cu jucatorul, cu care campioana are de asemenea o intelegere verbala.

La suma pe care o va da Steaua pe Tucudean se mai adauga si o prima de instalare de 200.000 de euro, daca va semna in vara un contract pe 5 ani, asa cum vrea campioana. Ca sa-l aiba in echipa, Galca trebuie sa-i determine pe sefi sa-i achite un salatiu de 250.000 de euro pe an lui Tucudean, mai putin insa decat ia in Anglia - 300.000 de euro.

Steaua depinde insa si de plecarea lui Keseru. Daca va da curs ofertei pe care o are de la Al Nassr, inseamna ca e loc si pentru Tucudean in echipa lui Galca, deci transferul se poate realiza in cateva zile.

TOATE DETALIILE DESPRE PLECAREA LUI KESERU SI CUM AJUNGE EL CEL MAI BINE PLATIT JUCATOR ROMAN

Modifică setările cookies