Liga 1

Keseru poate sa devina CEL MAI BINE PLATIT jucator din Romania! Transferul fabulos pe care il poate face Steaua:

Claudiu Keseru are o oferta de senzatie din zona Golfului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 08:29
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 08:40

Nici Piturca, nici Reghecampf nu-l pot lua pe Keseru. Steaua cere multi bani pentru el, iar jucatorul vrea un salariu urias ca sa joace in Golf.

Asa ca formatia Al Nassr s-a orientat repede si a facut o oferta Stelei, anunta Gazeta. 4 milioane de euro este suma pe care arabii vor sa o plateasca Stelei pentru Keseru, in timp ce jucatorului ii oferta un salariu regesc - 2 milioane de euro pe sezon, scrie sursa mentionata.

Atacantul Stelei ar deveni astfel cel mai bine platit jucator roman in activitate, pentru ca ar lua o suma peste orice salariu pe care il iau Stefan Radu, Chiriches, Gardos sau Maxim in campionatele din vestul Europei.

Scenariul este foarte plauzibil, de vreme ce Al Nassr, o forta care se bate la titlu in fiecare an in Arabia Saudita, s-a despartit de Marquinhos, imprumutat la Santos, iar un loc pentru un strain a devenit liber.

In plus, Marquinhos joaca varf doi, adica postul pe care se descurca perfect Claudiu Keseru. Daca alege sa joace in Arabia Saudita, Keseru va incasa un total de 6 milioane de euro pentru un contract pe trei ani.

Modifică setările cookies