edi iordanescu CFR Cluj Liga 1 Superliga

Edi Iordanescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj! Ce spune antrenorul dupa ce a castigat titlul: "Mi-as fi dorit sa fiu implicat in reconstructia echipei"

Edward Iordanescu a vorbit despre situatia sa la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 17:31
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 17:45

Tehnicianul care a castigat titlul cu CFR Cluj in acesta sezon lasa de inteles ca nu va continua pe banca ardelenilor.

"A fost o provocare majora. Nu putem contesta ca echipa a avut o medie de varsta ridicata, mai mult decat atat si calendarul a fost extrem de provocator, cu jocuri din trei in trei zile sau, uneori, patru zile. Asadar, a trebuit sa facem o strategie aparte.

In primul rand, ati vazut ca am apelat la un sistem mai accentuat de rotatie, cu patru-cinci si chiar si sase schimbari de la un joc la altul. Chiar daca nu-mi place sa fac acest lucru...", a spus Edi Iordanescu pentru lpf.ro.

Edi Iordanescu a condus pentru 29 de meciuri CFR-ul de pe banca. A obtinut 20 de victorii, cinci victorii si a pierdut patru confruntari.

"Vreau sa va asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, suta la suta. M-am atasat de loc, de oras, de locul meu de munca, de biroul meu, de baieti, de echipa ... De ei mi-e cel mai greu sa ma despart, va spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscator pentru tot parcursul si pentru tot concursul pe care si l-au dat.

Mi-e greu sa ma despart de oamenii din Cluj.  pentru ca va fi nevoie de acest lucru fiind foarte multi jucatori la final de contract. Mi-e greu sa ma despart de suporteri, cu care chiar daca n-am interactionat foarte mult, pentru ca nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai inalt nivel si pentru asta mi-as fi dorit sa fiu mai departe antrenorul echipei lor", a mai spus Iordanescu.

CFR Cluj a castigat in acest sezon cel de-al patrulea sezon la rand.

Edi Iordanescu s-a aflat in acest sezon la cea de-a doua experienta la CFR Cluj. Tehnicianul de 42 de ani s-a mai aflat pe banca ardelnilor in sezonu 2017/2018 cand a pregatit-o pe CFR doar pentru o luna.

Modifică setările cookies