Edi Iordanescu exclude posibilitatea trecerii la Steaua: "Nu am discutat cu nimeni, nu ma gandesc la asta". Antrenorul inca mai crede in clasarea pe locul 2

Edi Iordanescu exclude posibilitatea trecerii la Steaua: "Nu am discutat cu nimeni, nu ma gandesc la asta". Antrenorul inca mai crede in clasarea pe locul 2

Pandurii 0-0 Dinamo | Edi Iordanescu spune ca echipa sa ar fi meritat victoria si da vina pe ghinion, dar si pe lipsa de luciditate la finalizare. Antrenorul spune ca nu se gandeste la o trecere la Steaua.

"Ii ziceam si eu lui Mircea Rednic ca nu ii batem deloc anul asta. Nu contest nivelul valoric al lui Dinamo, nici munca lui Mircea, dar cred ca am avut si multa nesansa. In tur am luat gol in minutul 90+4, la Bucuresti am luat gol in minutul 90+2, iar astazi am controlat tot jocul, de la un capat la altul. 

Am avut ocazii extrem de mari, am dominat si 11 la 11, si 11 la 10.

Ne-a lipsit ultima executie, finalizarea.

Ne-am dorit mult victoria, am aratat determinare, am incercat sa fim agresivi.

Ne indepartam de locul 2, dar mai sunt jocuri si trebuie sa dam totul, apoi vom vedea", a spus si Edi Iordanescu la finalul meciului Pandurii 0-0 Dinamo.

"Nu vreau sa vorbesc despre Steaua, nu exista nicio discutie. Nu am vorbit cu nimeni, nu am intretinut macar aceasta discutie. Eu ma gandesc la echipa mea.

Ma bucur ca oamenii de acolo ma cunosc, ei stiu cum lucrez. Nici nu ma gandesc insa la o trecere la Steaua", a mai spus antrenorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies