Edi Iordănescu a dezvăluit ce va face cu cei 500.000 de euro, dacă Becali îl va da afară: ”Cu acte doveditoare!”

edi iordanescu FCSB Gigi Becali Superliga Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 08:31
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 08:36

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB, a recunoscut public, printr-o postare pe Facebook, că Gigi Becali i-a cerut să plece de la echipă, nemulțumit fiind de jocul echipei.

Chiar dacă echipa are rezultate, Gigi Becali este gata să-și demită antrenorul. Patronul FCSB-ului nu este ținut departe de clauza de reziliere a contractului cu Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro.

Edi Iordănescu, gata să doneze întreaga sumă, dacă Becali îl va da afară

Iordănescu Jr. a anunțat ce va face cu banii în cazul în care Becali îl va demite și va fi nevoit să-i achite clauza de reziliere. Antrenorul campion al României cu CFR Cluj în sezonul trecut este gata să doneze întreaga sumă pentru caritate.

”În condițiile astea, răspund public acestei propuneri și spun că nu doresc să-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz.

Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pentru că patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit ca a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toți vor fi direcționați către donații, cu acte doveditoare. Vor merge către copii și oameni în vârstă”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Edi Iordănescu a strâns 12 meciuri pe banca celor de la FCSB. A câștigat opt, două s-au terminat la egalitate și două au fost înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!