E SIGUR: Muresan: "Protasov nu va antrena pe CFR!"

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Oleg Protasov nu va antrena pe CFR. VEZI CE A ZIS MURESAN: 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Decembrie 2008, 16:04
Data actualizarii: Joi 11 Decembrie 2008, 17:07

"In mod cert nu Protasov va antrena pe CFR. Nu se pune problema ca in viitorul apropiat sa vina la CFR. S-au vehiculat multe nume. Daca am fi semnat un contract cu vreun alt antrenor, am fi anuntat", a spus Muresan.

CFR Cluj a prezentat, joi, primul jucator transferat in aceasta iarna, atacantul sarb Rade Veljovici, care a semnat un contract cu campioana Romaniei pentru urmatoarele cinci sezoane.

Atacantul de 22 de ani a venit la CFR din postura de jucator liber de contract. Conform impresarului jucatorului, Veljovici a marcat 21 de goluri in sezonul 2006-2007, 19 goluri in sezonul 2007-2008 si noua goluri in actuala stagiune pentru formatia FK Vozdovak. Veljovici are si patru selectii la echipa reprezentativa de tineret a Serbiei.

Presedintele Iuliu Muresan a declarat la prezentarea oficiala a jucatorului sarb ca s-a luptat cu Partizan Belgrad si Steaua Rosie Belgrad pentru semnatura atacantului. "El a fost dorit si de Partizan si Steaua Rosie. Veljovici poate sa joace si varf impins, dar si in spatele atacantilor. Seamana ca stil cu Yssouf Kone. Il urmarim de mai multe luni. Politica de transferuri a ramas aceeasi, aducem jucatori de valoare", a afirmat Muresan.

Rade Veljovici a precizat ca a semnat cu CFR pentru a juca la un club de Liga Campionilor. "Am avut trei oferte, dar am decis sa vin sa joc la un club de Liga Campionilor. Am gasit conditii foarte bune aici. Nu vad de ce nu m-as integra aici, mai ales ca sunt multi straini in lot", a spus Veljovici.

Doi dintre suporterii "U" Cluj care au batut un jandarm au fost eliberati. Ce parere ai?

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies