Superliga

Muresan: "O sa transferam straini. Romanii nu-si merita banii"

Iuliu Muresan anunta noua politica de transferuri a CFR-ului: "Ne vom axa tot pe jucatori straini, deoarece romanii sunt scumpi, iar raportul valoare-pret nu este corect"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Decembrie 2008, 13:25
Data actualizarii: Joi 11 Decembrie 2008, 13:27

Presedintele clujenilor a mentionat ca in campania de achizitii din aceasta iarna echipa sa se va orienta tot spre jucatori straini: "In campania de achizitii ne vom axa tot pe straini. Jucatorii romani sunt scumpi. Raportul valoare - pret nu este corect la jucatorii romani. S-ar putea sa vina si jucatori romani, dar nu sunt sigur".

Iuliu Muresan a adaugat ca nu a mai discutat de mult timp cu Dani Coman, fostul portar al Rapidului, in prezent liber de contract, si ca nu-l doreste la Cluj pe Marius Popa, goalkeeper-ul formatiei FC Timisoara. "N-am mai discutat de mult cu Dani Coman. Nu-l dorim pe Marius Popa la Cluj. Nu insistam pentru aducerea unui portar. Il avem pe Stancioiu, pe Nuno Claro care a aparat bine si pe Hirschfeld, care eu cred ca are mare potential, dar nu a fost folosit. Nu regret eu ca nu l-am folosit pe Nuno Claro, e problema antrenorilor", a declarat oficialul clujean.

Presedintele clubului CFR Cluj a dorit sa le multumeasca si suporterilor romani care au incurajat-o pe CFR in meciul cu Chelsea de pe Stamford Bridge. "La Londra m-a surpins publicul de pe Stamford Bridge si, in primul rand, publicul nostru. Vreau sa le multumesc celor peste 1.500 de clujeni si romani care s-au deplasat acolo. I-au acoperit de multe ori pe ceilalti 40.000 de englezi care au fost in stadion. Practic, lor le dedicam aceasta campanie, le multumim si sa fie alaturi de noi in continuare pentru ca merita", a spus Muresan.

Modifică setările cookies