Antrenorul lui CFR facea spectacol in Ghencea: Steaua 4-0 Lens in 2005!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Decembrie 2008, 10:47
Data actualizarii: Joi 11 Decembrie 2008, 16:14

Steaua facea spectacol in Europa cu Oleg Protasov ca antrenor, iar acum omul regretat de fanii Stelei va merge la CFR Cluj! Cum comentezi?

OIeg Protasov este regretat si acum in Ghencea, pentru jocul incantator realizat de Steaua in 2005. El a inceput pe 20 octombrie 2005 parcursul fenomenal din Cupa Uefa, terminat in semifinale cu Middlesbrough.

Meciul cu Lens a insemnat revenirea mult asteptata a simbolului Stelei, Marius Lacatus, in Ghencea, in postura de presedinte al clubului, iar fanii i-au relizat cateva coregrafii de exceptie, in semn de apreciere pentru performantele acestuia.

Cu o echipa bazata pe romani si cu un singur strain, portarul bielorus Hamutovski, Steaua facut spectacol cu Lens, Dica fiind atunci cel mai bun om de pe teren, fotbalist adus in 2004 de Victor Piturca pentru 250.000 euro!

Spre deosebire de echipa de astazi, cea mai scumpa din istoria Stelei, echipa de atunci avea si varf de atac. Victoras Iacob era goleadorul din Ghencea, adus gratis de la Otelul Galati de Mihai Stoica.

STEAUA - Lens 4-0
Iacob 14, Goian 17, Dica 44 si 62

Echipa Stelei: Hamutovski - Ogararu, Ghionea, Goian, Nesu - Nicolita (Oprita 78), Radoi (Lovin 80), Paraschiv, Bostina - Dica - Iacob (A. Cristea 85). Antrenor: Oleg Protasov

Doi dintre suporterii "U" Cluj care au batut un jandarm au fost eliberati. Ce parere ai?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!