"E riscul prea mare!" Galca vorbeste despre VIITORUL STELEI si momentul care a dus clubul intr-o situatie critica

"E riscul prea mare!" Galca vorbeste despre VIITORUL STELEI si momentul care a dus clubul intr-o situatie critica

A castigat trei trofee cu Steaua anul trecut, iar acum isi cauta de munca. Fostul antrenor al Stelei, Costel Galca spune ca echipa a ajuns intr-o situatie dificila pentru ca nu a avut grija sa-si repare din timp problemele.

Galca spune ca inca din iarna clubul trebuia sa aduca jucatori noi ca sa aiba o sansa sa prinda Grupele Ligii. Steaua este out din Europa, iar Becali a anuntat masuri drastice pentru a echilibra bugetul. Intre timp, cativa jucatori au si plecat sub forma de imprumut, precum Iancu si Neagu.

"Echipa trebuia facuta din iarna si apoi sa mai iei un jucator, doi. Nu poti sa ai relatii de joc cand schimbi atatia fotbalisti. E riscul prea mare. E greu sa te duci cu atat de multi jucatori noi si sa te califici. Poate sa iti iasa, poate sa nu iti iasa."

"Nu e usor sa schimbi multi jucatori si sa faci o echipa competitiva intr-o luna sau nici macar o luna. Nici noua nu ne-a fost usor anul trecut.", spune Galca intr-un interviu pentru Sportescu.ro

Intrebat daca ar mai vrea sa lucreze cu Becali, Galca a declarat: "Mi-ar fi acum usor sa zic nu, multi au zis in viata nu si s-au intors. Prefer sa tac."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies