Liga 1

Radoi isi pregateste ultimele arme! 7 nume surpriza pe care Steaua le aduce in lupta "LOW-COST" la titlu

Radoi e obligat sa improvizeze. Iancu a plecat, Tahar a fost anuntat sa-si gaseasca echipa, nici Neagu si nici Gradinaru nu se mai afla la echipa, iar Tucudean este istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 11:28
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 11:34

Intr-un an in care cei mai buni jucatori au fost vanduti iar cei mai multi au fost impinsi sa plece, Steaua lui Radoi trebuie sa gaseasca resurse acum printre jucatorii tineri din lot si cei care au prins sanse putine in trecut.

Ultimul amical jucat de Steaua la Domnesti cu Al Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite i-a scos in fata pe cativa dintre fotbalistii pe care fanii Stelei i-ar putea vedea tot mai des in urmatoarele luni, in campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Diarrasouba, Mihalcea, Aldea, Tarnovan, Matei, Simion si Bakali sunt cel 7 arme pe care Radoi este obligat sa le foloseasca de acum incolo. Si asta din cauza numarului mic de jucatori pe care Steaua ii are in lot in acest moment.

Desi niciunul dintre ei nu pare o solutie solida pentru campionat, in meciurile din cele doua Cupe responsabilitatea ar putea cadea pe umerii lor.

Modifică setările cookies