Liga 1

E peste Teixeira si VREA sa fie noul Sanmartean de la Steaua! Ce s-a intamplat cand Costel Galca s-a uitat peste cifre:

Steaua poate rezolva plecarea lui Sanmartean cu o solutie din interior.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2015, 07:25
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2015, 07:42

Este vorba despre Alexandru Chipciu, care a reusit nu mai putin de 14 assisturi anul trecut. Cifra este una speciala, de vreme ce Lucian Sanmartean, magicianul echipei, reusise 15 pase decisive.

Intre timp au avut loc discutii repetate pe tema Teixeira. Aducerea sa a ramas doar un vis, cel putin pana la vara, cand jucatorul va ramane liber de contract dupa despartirea de Petrolul.

Pana sa vina Teixeira, daca vine, Steaua se poate baza din ce in ce mai mult pe creativitatea lui Chipciu, care ar putea sa isi schimbe si locul din teren pentru a da un randament mai bun ca pasator.

Chipciu este chiar si peste tinta Stelei - jucatorul de la Petrolul a pasat decisiv doar de 11 ori in 2014, insa a jucat doar 33 de partide, in timp ce Alex a bifat 43.

Dumitru Dragomir spunea ieri ca atacantul Stelei, Keseru nu va marca atat de mult dupa plecarea lui Sanmartean. Insa cele mai multe pase de gol pe care le-a primit nu au fost de la Lucian! 6 assisturi i-a oferit mijlocasul plecat la arabi, in timp ce Alex Chipciu i-a pasat decisiv de 7 ori!

Modifică setările cookies