Andrei Vlad CSU Craiova Steaua Superliga

"E pentru prima data in Romania! Va fi suspendat 16-24 etape!" Gest INCREDIBIL! Ce a facut portarul Andrei Vlad ca sa ajunga la Steaua

Portarul Andrei Vlad a realizat o premiera incredibila in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2017, 18:13
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2017, 18:14

Vlad, 18 ani, a ales sa-si rezilieze unilateral contractul cu CSU Craiova, iar acum poate fi suspendat intre 16 si 24 de etape. Oltenii nu au vrut sa-l lase la Steaua, iar acum jucatorul va suporta consecintele, anunta agenta lui, Anamaria Prodan. Vlad nu poate sa semneze cu Steaua in perioada urmatoare deoarece clubul lui Becali poate primi interzis la transferuri.

"Jucatorul a reziliat contractul unilateral cu CSU Craiova. E pentru prima data in Romania cand se intampla asa ceva. Si-a asumat tot. Procesul va fi de lunga durata. Eu sunt de partea jucatorului, de aceea il reprezint. Clubul probabil il va da in judecata.

Comisia va judeca, risca o pedeapsa intre 16 si 24 de etape de suspendare, iar apoi poate semna cu orice echipa. El se va legitima la un alt club, iar dupa ce se va da sentinta, va sta intre 16 si 24 de etape. Este un caz unic. Chiar ma gandeam cum mi se intampla doar mie asa ceva. Ceea ce s-a intamplat va va spune Vlad. Va dati seama ca l-a deranjat ceva daca a luat o asemenea decizie, fiind jucator de echipa nationala.

Nu e adevarat ca se duce la FCSB. Orice club il legitimeaza acum risca sa aiba interzis la transferuri in urmatoarele doua perioade de mercato. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Nici Mendes nu poate regla astfel de lucruri. A fost ceva grav. Nici familia lui, nici jucatorul nu vrea sa mai auda de cale de impacare" - a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Modifică setările cookies