E OUT dupa un meci! Becali a facut praf un jucator adus iarna asta: "Nu are valoare de Steaua" Ce spune patronul Stelei despre Enache

E OUT dupa un meci! Becali a facut praf un jucator adus iarna asta: "Nu are valoare de Steaua" Ce spune patronul Stelei despre Enache

Becali a anuntat ca e gata sa schimbe din nou toata echipa daca nu va castiga campionatul. 

Steaua a dus 12 jucatori in pauza de iarna, insa echipa lui Reghe a pierdut cu Voluntari si s-a indepartat de titlu. Momcilovici a debutat in Stefan cel Mare, insa a fost criticat dur atat de antrenorul sau cat si de patron. Becali spune ca fundasul venit de la Pandurii a aratat ca nu are valoare de Steaua in meciul cu Voluntari.

"Mi-a placut Enache, dar in stanga am fost morti, nu a venit nicio centrare. L-am asteptat pe Momcilovic de la Pandurii, dar s-a pierdut. Poate nu are valoare de Steaua baiatul asta, asa cred. L-am asteptat atat, dar nu toti care au valoare joaca si la Steaua. Nu trebuie sa ai doar valoare la Steaua, trebuie sa ai si barbatie. La Steaua trebuie sa castigi, tata!", a spus Becali la Digi.

"Schimb toata echipa si o sa castig campionatul pana la urma", a declarat Becali ieri intr-o conferinta. "Cu Voluntari a fost 80% accident si 20% lipsa de valoare", a mai spus patronul Stelei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies