Liga 1

"E o mizerie ce s-a întâmplat". Acuze dure din partea lui Mihai Stoica pentru ce se întâmplă în Liga 1

Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni sunt pe punctul de a retrograda din Liga 1, ambele formații confruntându-se cu probleme financiare majore.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 21:29
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 21:38

Cele două formații folosesc numeroși jucători de la juniori pentru a putea prezenta un lot valid pentru partidele din playout, iar Academica Clinceni nu a primit licența de participare în Liga 1 pentru sezonul viitor. 

Mihai Stoica este de părere că problemele financiare ale celor două formații ar trebui cercetată din punct de vedere penal, pentru a afla ce s-a întâmplat cu banii încasați din drepturile financiare.

"E o mizerie ce s-a întâmplat cu Mediaş şi Clinceni, prin prisma sumelor plătite de televiziuni pentru Liga 1. Nu poţi să-ţi baţi joc, sunt probleme de natură penală. Nu ştiu cum au dispărut atât de mulţi bani. Cineva trebuie să răspundă, cum am răspuns şi noi la vremea noastră, în Dosarul Transferurilor.

E o bătaie de joc organizată ca două echipe să fie deja retrogradate. Trebuie făcut ceva ca să nu se mai repete această mizerie! Ele nu mai sunt în Liga 1, au retrogradat deja. E un prejudiciu adus tuturor!", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies