Alexandru Curtean Dinamo Liga I Superliga

E LIBER! "Am plecat sa fac bani in strainatate! :) Nimeni NU se astepta sa se intample asa!" Cine poate reveni in Liga I:

Alexandru Curtean s-a despartit de bulgarii de la Plovdiv dupa doar 7 luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 18:09
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 18:19

Problemele cu banii la Botev Plovdiv l-au facut si pe Alexandru Curtean sa-si rezilieze intelegerea. Acum este liber de contract si spune ca in cel mult o saptamana va avea echipa.

"AM PLECAT SA FAC BANI!"

Curtean valoreaza acum 1,6 milioane de euro, la cei 27 de ani pe care i-a implinit in martie.

"Mi-am reziliat contractul cu Botev. Maine ma intorc in tara. In momentul de fata sunt in discutii cu cateva echipe, sper sa rezolv cat mai repede. Voi sta fara echipa maximum o saptamana. Mi-as dori sa semnez cu o echipa din strainatate, insa nu m-ar deranja sa revin si in Liga 1.

S-au inchis portile la Dinamo. Am plecat sa facem bani in strainatate. Glumesc. Ma tenteaza orice oferta care sa-mi convina. Am mai multe variante. Totul a fost foarte bine in Bulgaria, nimeni nu se astepta sa apara aceste probleme. Am plecat cu banii la zi, cu exceptia ultimului salariu si a unei prime" - a spus Curtean la Dolce.

Curtean a renuntat la 25.000 de euro la despartirea de bulgari. El a plecat de la Dinamo in ianuarie 2014 si castiga 120.000 de euro pe sezon la Plovdiv.

Modifică setările cookies