Alexandru Curtean Dinamo Liga I Superliga

E LIBER! "Am plecat sa fac bani in strainatate! :) Nimeni NU se astepta sa se intample asa!" Cine poate reveni in Liga I:

Alexandru Curtean s-a despartit de bulgarii de la Plovdiv dupa doar 7 luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 18:09
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 18:19

Problemele cu banii la Botev Plovdiv l-au facut si pe Alexandru Curtean sa-si rezilieze intelegerea. Acum este liber de contract si spune ca in cel mult o saptamana va avea echipa.

"AM PLECAT SA FAC BANI!"

Curtean valoreaza acum 1,6 milioane de euro, la cei 27 de ani pe care i-a implinit in martie.

"Mi-am reziliat contractul cu Botev. Maine ma intorc in tara. In momentul de fata sunt in discutii cu cateva echipe, sper sa rezolv cat mai repede. Voi sta fara echipa maximum o saptamana. Mi-as dori sa semnez cu o echipa din strainatate, insa nu m-ar deranja sa revin si in Liga 1.

S-au inchis portile la Dinamo. Am plecat sa facem bani in strainatate. Glumesc. Ma tenteaza orice oferta care sa-mi convina. Am mai multe variante. Totul a fost foarte bine in Bulgaria, nimeni nu se astepta sa apara aceste probleme. Am plecat cu banii la zi, cu exceptia ultimului salariu si a unei prime" - a spus Curtean la Dolce.

Curtean a renuntat la 25.000 de euro la despartirea de bulgari. El a plecat de la Dinamo in ianuarie 2014 si castiga 120.000 de euro pe sezon la Plovdiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!