David Miculescu ilie poenaru UTA Arad Superliga David Miculescu

E gata! Viitorul lui David Miculescu a fost decis. Anunțul făcut de Ilie Poenaru

UTA i-a decis viitorul lui David Miculescu, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 16:46
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 17:25

Fotbalistul dorit în trecut de FCSB și care a fost la un pas de Rapid în această vară va continua la UTA Arad pentru cel puțin încă un sezon.

Ilie Poenaru a anunțat că nu are emoții în privința lui Miculescu și că este convins că acesta va îmbrăca și în sezonul viitor tricoul lui UTA.

„Nu am nicio emoție în privința lui Miculescu. Nu este nimic adevărat. Miculescu nu va pleca, mai ales pe suma vehiculată. Când va veni o sumă corectă, apoi poate că vom intra în discuții. Dar nu se pune problema în acest moment. Nu știu dacă Rapid a făcut vreo ofertă.

Eu am vorbit cu domnul Meszar, care m-a liniștit și mi-a zis că nu se pune problema. Mai ales că i-am cerut să nu plece niciun jucător, pentru că vedem cât de greu găsim jucători de calitate. Am nevoie de nucleul care a fost înainte pentru a face performanță. Vrem să fim în primele echipe ale campionatului”, a spus Ilie Poenaru, potrivit DigiSport.

Miculescu nu se gândește la o despărțire de UTA

Deși a fost dorit deja de două dintre cele mai importante cluburi din România, David Miculescu nu se gândește încă la despărțirea de UTA.

„O să fie o decizie foarte grea (să plece de la UTA), mai am și contract cu clubul, mai trebuie să discut și cu impresarul dacă trebuie să plec sau nu, deci ar fi o decizie foarte grea”, a mai spus Miculescu, pentru PRO ARENA.

36 de meciuri a disputat Miculescu în tricoul lui UTA în sezonul trecut

1.2 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului de bandă, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!