E gata să cedeze acțiunile de la Dinamo: ”Implicarea mea financiară e cea mai mică”

Dinamo andrei nicolescu Superliga Andrei Nicolescu, Dinamo / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 23:26
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 23:27

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a câștigat barajul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0 la general.

Acum, ”câinii” pregătesc noul sezon, după ce staff-ul administrativ și cel tehnic vor face o analiză asupra sezonului recent încheiat. Până atunci, șase jucători au părăsit deja echipa pregătită de Zeljko Kopic.

Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, deține și un pachet de acțiuni în Red&White și spune că este dispus să facă un pas în spate din acționariatul clubului.

Oficialul ”roș-albilor” spune că aportul financiar pe care-l poate aduce la club este ”cel mai mic” și este pregătit să cedeze acțiunile unui investitor puternic.

Andrei Nicolescu: ”Implicarea mea financiară e cea mai mică”

„Eu am declarat tot timpul că la nivelul meu financiar și la nivelul meu de implicare financiară pe care-l pot aduce la Dinamo, participarea mea prin acest proces va fi undeva la 3-4 la sută. Calitatea mea de acționar, nici nu știu câte sunt acolo, 26 la sută sau ceva de genul, nu reprezintă decât o deținere pentru potențialii investitori pe care vrem să-i aducem, așa cum am anunțat încă de anul trecut. 

Din punctul ăsta de vedere, nu sunt atât de grevat de apăsarea asta financiară. Trebuie să recunosc, dintre toți acționarii, probabil implicarea mea financiară e cea mai mică, sunt la nivelul de câteva sute de mii de lei”, a spus Andrei Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo” de pe YouTube.

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au preluat Dinamo în urmă cu mai bine de un an, prin intermediul Red&White, care deține pachetul majoritar de acțiuni la club. 

Împreună, cei doi au reușit să aducă liniștea financiară de care a avut nevoie clubul într-un moment delicat.

FC Dinamo 1948, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!