E gata! Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrea Compagno: „Avem nevoie de atacant!”

Andrea Compagno FCSB Gigi Becali Superliga Andrea Compagno
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 02 August 2023, 15:24
Data actualizarii: Miercuri 02 August 2023, 15:24

Curtat de mai multe cluburi din străinătate în această vară, Antrea Compagno (27 de ani) va continua alături de FCSB a anunțat Gigi Becali.

Gigi Becali a primit o ofertă oficială pentru atacantul italian, de la Heerenveen, care era dispusă să plătească 1.5 milioane de euro, însă patronul FCSB a cerut mai mult iar olandezii s-au retras.

„Compagno o să rămână. Avem nevoie de atacant. Unde să mai plece Compagno? Avem nevoie de el în cupele europene că e puternic. Nu mai pleacă”, a spus Becali, potrivit Fanatik.

Cifrele lui Andrea Compagno

Italianul a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.

După 32 de apariții bifate la gruparea roș-albastră, Andrea Compagno a reușit să marcheze 16 goluri în aproximativ 2.000 de minute petrecute în echipamentul FCSB-ului.

La FCU Craiova, atacantul a înscris de 26 de ori și a pasat decisiv în nu mai puțin de cinci situații, în 61 de meciuri jucate pentru echipa din Bănie, în aproape 4.000 de minute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!