”E ca mine, dar mai sever”. Becali îl cunoaște bine pe Dan Șucu, noul acționar al Rapidului

Gigi Becali dan sucu FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 20:57
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 21:02

Dan Șucu a devenit noul acționar al Rapidului, după ce a preluat 50% din acțiunile clubului din Giulești, pe care-l va conduce alături de Victor Angelescu.

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru noul acționar de la Rapid, pe care l-a descris în detaliu. Patronul de la FCSB spune că îl cunoaște foarte bine pe omul care are planuri mari cu rivala din Giulești.

„E extraordinar, îl cunosc, e un om de treabă, de cuvânt, îl cunosc bine. Nu se compară cu tot ce a fost până acum în fotbal. Am și o afacere cu el.

Șucu nu e genul ăla de om, e ca mine dar puțin mai sever. Eu mai zic, mai dreg. La Șucu nu merge, își face plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți! Șucu e un altfel de om. E foarte meticulos, foarte organizat”, a spus Becali, la Digi Sport.

Șucu „a intrat prea în forță” în fotbal, crede Dragomir

Dumitru Dragomir este de părere că Șucu „a intrat prea în forță” în peisajul fotbalistic românesc, după ce s-a lansat în câteva atacuri la adresa mai multor cluburi din Liga 1.

„Dan Șucu a reușit în afaceri, nu este un băiat prost. Părere mea că a intrat prea în forță cu declarațiile și la fotbal... eu am fost lovit de taifunul ăsta. Aici mersul pe „blat” este cel mai bun... ați văzut ce răspuns i-a dat Varga de la CFR.

La fotbal trebuie să reziști la tăvăleală. Presa te tăvălește dacă ai un pic de personalitate, pentru că asta mai și deranjează”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!