Liga 1

"E ca Ibrahimovic!" Alibec, monitorizat de cluburi din Serie A: "5 echipe sunt dupa el!"

Pe langa oferta de 10 milioane de euro din Anglia, Denis Alibec mai are si cluburi importante din Italia pe urmele sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2017, 15:54
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2017, 15:57

Renzo Rossi spune ca Denis Alibec este monitorizat de 5 cluburi din Serie A. Italianul crede ca Alibec s-ar descurca mai bine in Italia, acolo unde se poate desfasura mai bine pe teren decat in Anglia. 


"Valoarea lui Alibec s-a demonstrat pe teren. Cu tot respectul, daca il comparam cu Stanciu, care s-a vandut pe 10 milioane si ii punem pe cantar, Alibec e mai greu si aici nu ma refer la greutatea fizica. Alibec e un atacant si ei sunt cei mai vanduti si cei mai scumpi. E foarte puternic, imi place foarte mult, e unul dintre putinii atacanti care protejeaza mingea de o maniera incredibila. in afara de atitudinea lui, ca se enerveaza. E mai mic de inaltime, dar protejeaza mingea ca Ibrahimovic. E greu sa ii iei mingea, o tine foarte bine", a declarat Renzo Rossi la Digi. 

"Cred ca acum tine cont Alibec de ce a invatat cand a fost plecat in Italia. Aici se tolereaza multe, se mai permite, dar in Italia, daca faci anumite mofturi, esti indepartat. Se pune accent pe caracter. Bineinteles ca a invatat din ce a trait", a mai spus Rossi. 

"In Anglia e un fotbal mult mai agresiv, dar in Italia poate juca. El e mereu sub observatie, poate la echipele mari, ci la cele sub medie, de la locul 5 in jos, cum ar fi Bologna, Sampdoria, Fiorentina, Chievo, Torino... Mai ales ca la Torino e Mihajlovic, un antrenor caruia ii plac jucatorii de geniu. Sunt sigur ca, daca ar trebui sa ajunga la Torino, i s-ar schimba caracterul, avand un antrenor ca Mihajlovic, care stie cum se comporta", a mai spus Renzo Rossi.

Modifică setările cookies