Liga 1

GALERIE FOTO ”E băiat tânăr, arată bine. Nu știu dacă e prețul corect sau nu”. Balaj, reacție genială după ce Dugandzic a încercat să abordeze un model de OnlyFans

Marko Dugandzic (28 de ani) a abordat pe rețelele de socializare un model de pe OnlyFans. I-a oferit acesteia 500 de euro pentru un video intim.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:21
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:28

Dan Petrescu (54 ani) a insistat în această iarnă pentru aducerea lui Marko Dugandzic (28 ani). Însă, în 4 luni, atacantul croat a bifat doar 188 de minute în tricoul CFR-ului, în care a reușit să marcheze un singur gol, contra lui FC Argeș, 2-0. 

Prima reacție de la CFR Cluj, după scandalul în care a fost implicat Dugandzic

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a oferit și o primă reacție în legătură cu scandalul în care a fost implicat croatul de la campioana României. Acesta a încercat să se apere printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Acesta susține că Instagramul său a fost „spart”.

„Este băiat major, am vorbit cu el, nu ne interesează ce face în timpul lui liber. Normal că am purtat o discuție pentru că este vorba și de imaginea clubului, dar pe noi ne interesează să fie profesionist la antrenamente și aici nu avem ce să-i reproșăm.

Este un băiat tânăr, e sportiv, arată bine și e necăsătorit. Nu știu dacă prețul e corect sau nu, dar pentru că noi nu activăm în domeniu mai multe nu avem ce să comentăm”, a spus Cristi Balaj, pentru ProSport.

Marko Dugandzic a abordat un model de OnlyFans

Cum are un salariu consistent la campioana României, Marko Dugandzic i-a oferit Mirunei Milu 500 de euro pentru un video intim, urmând ca modelul să se folosească de filmare pentru contul de OnlyFans. Doar că tânăra nu a fost încântată de propunere și i-a replicat: „Ce naiba! Nu sunt escortă!”. Totodată, aceasta a ținut să publice un mesaj: „Nu contează dacă ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OnlyFans. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”

Miruna Milu a câștigat tot mai mulți urmăritori pe contul de Instagram, unde a adunat peste 20.000 de internauți. De asemenea, pentru cei care vor să o vadă nud, modelul și-a creat un cont de OnlyFans, unde pentru 3,5 dolari pe lună fanii pot avea acces la conținut explicit. 

Modifică setările cookies