Marko Dugandzic CFR Cluj Cristi Balaj Superliga

GALERIE FOTO ”E băiat tânăr, arată bine. Nu știu dacă e prețul corect sau nu”. Balaj, reacție genială după ce Dugandzic a încercat să abordeze un model de OnlyFans

Marko Dugandzic (28 de ani) a abordat pe rețelele de socializare un model de pe OnlyFans. I-a oferit acesteia 500 de euro pentru un video intim.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:21
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:28

Dan Petrescu (54 ani) a insistat în această iarnă pentru aducerea lui Marko Dugandzic (28 ani). Însă, în 4 luni, atacantul croat a bifat doar 188 de minute în tricoul CFR-ului, în care a reușit să marcheze un singur gol, contra lui FC Argeș, 2-0. 

Prima reacție de la CFR Cluj, după scandalul în care a fost implicat Dugandzic

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a oferit și o primă reacție în legătură cu scandalul în care a fost implicat croatul de la campioana României. Acesta a încercat să se apere printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Acesta susține că Instagramul său a fost „spart”.

„Este băiat major, am vorbit cu el, nu ne interesează ce face în timpul lui liber. Normal că am purtat o discuție pentru că este vorba și de imaginea clubului, dar pe noi ne interesează să fie profesionist la antrenamente și aici nu avem ce să-i reproșăm.

Este un băiat tânăr, e sportiv, arată bine și e necăsătorit. Nu știu dacă prețul e corect sau nu, dar pentru că noi nu activăm în domeniu mai multe nu avem ce să comentăm”, a spus Cristi Balaj, pentru ProSport.

Marko Dugandzic a abordat un model de OnlyFans

Cum are un salariu consistent la campioana României, Marko Dugandzic i-a oferit Mirunei Milu 500 de euro pentru un video intim, urmând ca modelul să se folosească de filmare pentru contul de OnlyFans. Doar că tânăra nu a fost încântată de propunere și i-a replicat: „Ce naiba! Nu sunt escortă!”. Totodată, aceasta a ținut să publice un mesaj: „Nu contează dacă ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OnlyFans. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”

Miruna Milu a câștigat tot mai mulți urmăritori pe contul de Instagram, unde a adunat peste 20.000 de internauți. De asemenea, pentru cei care vor să o vadă nud, modelul și-a creat un cont de OnlyFans, unde pentru 3,5 dolari pe lună fanii pot avea acces la conținut explicit. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!