Virale

GALERIE FOTO Asta îl va înfuria pe Petrescu! Jucătorul CFR-ului, propunere indecentă pentru un model de pe OnlyFans! Ce replică a primit și cum arată tânăra

Jucătorul dorit insistent de Dan Petrescu a devenit viral pe Instagram cu propunerea sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 12:22
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 12:43

Dan Petrescu (54 ani) a insistat în această iarnă pentru aducerea lui Marko Dugandzic (28 ani). Însă, în 4 luni, atacantul croat a bifat doar 188 de minute în tricoul CFR-ului, în care a reușit să marcheze un singur gol, contra lui FC Argeș, 2-0. 

Cum are un salariu consistent la campioana României, Marko Dugandzic i-a oferit Mirunei Milu 500 de euro pentru un video intim, urmând ca modelul să se folosească de filmare pentru contul de OnlyFans. Doar că tânăra nu a fost încântată de propunere și i-a replicat: „Ce naiba! Nu sunt escortă!”. Totodată, aceasta a ținut să publice un mesaj: „Nu contează dacă ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OnlyFans. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”. 

Miruna Milu a câștigat tot mai mulți urmăritori pe contul de Instagram, unde a adunat peste 20.000 de internauți. De asemenea, pentru cei care vor să o vadă nud, modelul și-a creat un cont de OnlyFans, unde pentru 3,5 dolari pe lună fanii pot avea acces la conținut explicit. 

Modifică setările cookies