ASTRA - FCSB | "E meci aranjat, va zic eu! O sa castige FCSB!" Duckadam s-a enervat si a inceput sa tipe in direct!!! Ce s-a intamplat

ASTRA - FCSB | "E meci aranjat, va zic eu! O sa castige FCSB!" Duckadam s-a enervat si a inceput sa tipe in direct!!! Ce s-a intamplat

Tensiune maxima inainte de Astra - FCSB!

Imprumutul inca nereturnat pe are Becali i l-a dat Astrei le-a facut pe rivale sa puna sub semnul intrebarii corectitudinea partidei. Patronul FCSB a incercat sa potoleasca spiritele: Astra nu mai are nicio datorie la el pentru ca banii sunt garantati cu o rata din drepturile TV.

Helmuth Duckadam, presedinte de imagine al FCSB, s-a enervat in momentul in care a fost intrebat despre scenariul la care fac referire adversarele clubului sau.

Dialogul din studioul Digisport:

Radu Naum: Sunt niste lucruri care s-au intamplat si trebuie discutat. Patronul de la FCSB il imprumuta pe cel de la Astra cu 400.000 de euro intr-un moment in care avea nevoie ca echipa lui sa nu aiba probleme. Pe Alibec il da cu banii cand or fi. Belu, care nu apare nici pe foaie, se spune ca a ajuns la FCSB.

Gabi Balint: E greu sa te gandesti la asa ceva, trebuie sa vedem meciul. Sunt in relatii bune, n-au voie sa isi imprumute bani?

Helmuth Duckadam, pe un ton ironic: Acelasi lucru il face si LPF-ul, nu? De cate ori n-a dat banii din televiziune inainte? Daca si acum se pune problema... (tipa) Pai Astra ne-a luat campionatul de 2 ori! E un meci aranjat, o sa vedeti, eu zic ca o sa castigam!

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT