VIDEO Dusan Uhrin refuză toate siglele propuse de fani: "Nu schimbați istoria lui Dinamo! Să discute cu domnul Badea"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 13:15
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 13:17

SC Dinamo 1948 SA, formația din Liga 1, este obligată să își schimbe sigla după o notificare trimisă de societatea condusă de Nicolae Badea, Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București.

Clubul din Ștefan cel Mare a început un proces forțat de rebranding, iar suporterii au fost invitați să propună variante de sigle. Dinamo a anunțat cele cinci logo-uri rămase în competiție, iar după ce vor vota mai multe comisii, se va desemna la o câștigătoare.

Dusan Uhrin refuză toate siglele propuse de fani

În ciuda demersului celor de la Dinamo, antrenorul Dusan Uhrin spune că nu este atras de niciuna dintre cele cinci variante și o preferă pe actuala.

Cehul a declarat la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad că oficialii lui Dinamo ar trebui să discute cu Nicolae Badea și să ajungă la o înțelegere pentru ca echipa să poată utiliza în continuare sigla cu cei doi câini.

"Îmi placea această emblemă (n.r - actuală). Nu am o favorită dintre cele cinci. Când cineva îmi va cere să aleg, o voi face, pot să fac și eu una (n.r - râde). Le-am văzut pe Facebook, dar e mai bine să o păstrăm pe aceasta. 

E dificil, știu, dar ar trebui să discute cu domnul Badea, nu să schimbe istoria lui Dinamo. Acel D mare îl are toată lumea - Dinamo Tbilisi l-a avut înainte, Dinamo Moscova, Dinamo Kiev. Mie îmi place să avem sigla cu câinii", a declarat Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Întrebat ce știe despre administratorul special Iuliu Mureșan, care nu a mai apărut recent în spațiul public, Uhrin a spus: "Nu am vorbit cu domnul Mureșan în ultimele 14 zile. Nu știu de ce, eu mă concentrez doar la munca mea".

Cum va fi aleasă noua siglă a lui Dinamo

Luni, Dinamo a publicat pe pagina de Facebook cele cinci variante e sigle. Imaginea cu cele mai multe aprecieri va primi cinci puncte, a doua, patru puncte, până la ultima, un punct. Ulterior, votul va continua în mai multe comisii, după cum urmează:

"A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi același ca la prima comisie. 

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.

Cea mai votată siglă va fi anunțată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată și pregătită pentru noul sezon", a transmis Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!