florin tanase transfer florin tanase Victor Becali Superliga

Reacția lui Victor Becali după ce Florin Tănase a semnat cu alt impresar: "Nu am altă explicație"

Florin Tănase a renunțat la serviciile firmei de impresariat a fraților Becali după încetarea contractului între cele două părți.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 07:48
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 07:53

Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la o înțelegere de reprezentare cu Federico Pastorello, cel care îl impresariază și pe Romelu Lukaku.

Victor Becali a comentat alegerea lui Florin Tănase, declarând că nu este deranjat de decizia fotbalistului și că nu se pune vorba să fi fost neînțelegeri între ei. 

"Nu l-am pierdut pe Tănase. Contractul expirase. Nu ni s-a propus să îl prelungim, dar nu și-a reziliat contractul. Încearcă băiatul cu altcineva, poate nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el. Îi doresc din tot sufletul să prindă un transfer în străinătate, indiferent cu cine ar fi. Nu mă deranjează deloc.

E un băiat extraordinar. Poate nu a fost să fim împreună. Nu ni s-a întâmplat niciodată ca un jucător care a marcat atâtea goluri să nu prindă un transfer. El a fost un băiat nu corect, super corect. Măcar să fie toți jucătorii de aceeași corectitudine ca a lui Florin Tănase.

Nu vreau să spun, dar nu au existat foarte multe oferte. Au existat doar discuții. Înainte, la un jucător cu 24 de goluri, aveai 4-5 echipe. Nu am altă explicație. Nu e nicio problemă, nu e nicio supărare. Mi-aș fi dorit să nu câștige firma niciun ban și să fie transferat Florin Tănase", a declarat Victor Becali la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!