"Dupa ce ca v-au bagat abuziv in Divizia B, va bateti si joc de competitie?" Scandalul escaladeaza, Becali vorbeste despre "puscarie pentru Rotaru"

"Dupa ce ca v-au bagat abuziv in Divizia B, va bateti si joc de competitie?" Scandalul escaladeaza, Becali vorbeste despre "puscarie pentru Rotaru"

Citeste si: "Maine demonstram cu probe!" DNA-ul, chemat sa ancheteze Craiova 0-1 Viitorul. Anuntul facut de Becali

"Acum va intreb si eu. Cine sa faca puscarie? Becali, care a vrut ca CFR sa joace corect, sau Rotaru, care a avut reacredinta si a influentat clasamentul? Inca o data, spun de 100 de ori, Hagi nu are nicio vina, Viitorul la fel, e vorbesc doar despre ce a facut Craiova", a spus Gigi Becali intr-o interventie la DigiSport.

11-le trimis in teren de Craiova la meciul cu Viitorul, pentru menajarea unor titulari pentru un meci de peste 10 zile, l-a infuriat la culme pe Becali.

"Dupa ce ca v-au bagat abuziv in Divizia B, ca nu sunteti Universitatea, va bateti joc si de competitie?", a mai spus patronul Stelei.

"Mai inteleg un non-combat, cum a facut CFR-ul..."

Becali cheama DNA-ul sa ancheteze meciul dintre Craiova si Viitorul, incheiat 0-1, meci in care CSU a bagat in prima echipa 4 juniori.

"Maine demonstram cu probe ca cei 4 jucatori nu au mai fost niciodata pe banca de rezerve, ce au facut ei au adus prejudicii. Abuz in serviciu, rea credinta. In loc sa joaca cu Briceag, l-au retras pe Bancu si au bagat un junior. Noi mergem si la DNA, e un prejudiciu.

Nu conteaza ce facem noi diseara, noi propunem sa fie scosi din competitie. Nu ma mai intereseaza nimic! Ori esti corect, ori pleaca Rotarule! Ca nu esti pe tarlaua ANRP-ului.

Mai inteleg un non-combat, cum a facut CFR, nu si-au dat viata, dar nu sa pui 4 copii pe teren", a spus Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies