Dacian Varga Petrolul Ploiesti Superliga

Dupa ce a plecat de la ASA, Dacian Varga a fost prezentat oficial la Petrolul. Anuntul facut de club

Petrolul l-a adus pe Dacian Varga, jucator care a stat doar doua meciuri la ASA Targu Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 19:11

Dacian Varga a fost prezentat oficial de Petrolul pe site-ul clubului. "Petrolul isi continua campania de intarire a lotului de jucatori, clubul nostru ajungand la un acord cu Varga. Experimentatul mijlocas a semnat, in aceasta dupa-amiaza, angajamentul cu petrolistii, unul valabil timp de un an de zile."

Varga a vrut sa lucreze alaturi de Dan Petrescu la ASA, omul cu care a colaborat in trecut si la Urziceni si Kuban Krasnodar. Dupa ce SuperDan a ales sa plece in China, Varga s-a despartit de ASA. A stat la club doar pentru meciurile cu Steaua din SuperCupa si cu Dinamo in prima etapa a Ligii I, cand a fost rezerva.

Site-ul Petrolului mai noteaza: "Nascut pe 15 octombrie 1984, la Petrosani, Dacian Varga a evoluat, in cariera sa, la Sportul Studentesc, Unirea Urziceni, Rapid Bucuresti, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova si, ultima data, la ASA Tg. Mureş, avand in palmares un titlu de campion national, castigat, in 2009, cu Unirea Urziceni, formatie cu care a jucat si in grupele Champions League. De asemenea, noul echipier al „lupilor” are si patru meciuri disputate in prima reprezentativa."

Modifică setările cookies