Dumitru Dragomir Rapid Rapid - Universitatea Craiova Superliga Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir știe ce se va întâmpla în Rapid - Universitatea Craiova: ”Vor avea necazuri cu ei”

Rapid București și Universitatea Craiova se vor întâlni duminică, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Superliga României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 16:33
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 16:33

Înainte de meciul din Giulești, care va decide echipa de pe locul trei, Rapid are 23 de puncte și dispune de un avantaj de un singur punct în fața celor de la Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a prefațat duelul dintre Rapid și Universitatea Craiova.

Fostul președinte LPF trage un semnal de alarmă pentru gruparea lui Cristiano Bergodi înainte de partida din Giulești.

Dumitru Dragomir: ”Vor avea necazuri cu ei”

”Dacă face echipa cum trebuie, vor avea necazuri cu ei giuleștenii. Problema este la Craiova, nu știu ce Dumnezeu se întâmplă. Nu știu cine îl învață, dar greșește. În momentul în care l-ai dat pe Cârțu afară. Un tip inteligent, fost mare fotbalist.

Priceput la activitatea asta și cu sânge în instalație și fost antrenor. Greu îl combați pe Cârțu cu ceva că nu iese cu lucruri hazardare. Și hop îl schimbi, înseamnă că e ceva neînregulă”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.ro.

Ultima dată când Rapid București și Universitatea Craiova s-au confruntat a fost în play-off-ul stagiunii trecute. Formația din Bănie aa câștigat atunci în Giulești cu 3-2.

În campionat, Rapid București se află pe locul trei cu 23 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Cristiano Bergodi a înregistrat șase victorii, cinci rezultate de egalitate și două înfrângeri.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se situează pe locul patru cu 22 de puncte. Astfel, oltenii au obținut până acum șase câștiguri, patru remize și trei eșecuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!