VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir nu îi dă nicio șansă echipei care visează la campionat: "Au conducere și antrenor de titlu, dar n-au lot!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:15
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:12

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde a comentat și situația Universității Craiova.

Eugen Neagoe, numit recent antrenor la formația din Bănie, a spus în mai multe rânduri că este încrezător în câștigarea titlului cu Universitatea Craiova, recunoscând totuși că echipa "este departe" în momentul de față.

Dumitru Dragomir: "Universitatea Craiova are conducere și antrenor de titlu, dar n-are echipă"

Dumitru Dragomir nu îi dă nicio șansă formației lui Eugen Neagoe în acest sezon, spunând că Universitatea Craiova nu are lotul suficient de puternic pentru a se lupta cu șanse reale la câștigarea campionatului.

"Au conducere și antrenor de titlu, dar n-au echipă de titlu. Le-a creat condiții nemaipomenite, au bază, au tot ce vor, au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot de campionat.

E greu să aduci jucătorii de valoare pe bani puțini. Jucătorii de valoare medie nu vin fără 30.000-40.000 pe lună, iar care e valoros la 300.000", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

După primele 21 de etape, Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB și Rapid. Distanța față de liderul Farul Constanța este de șapte lungimi.

„Poate Craiova să ia campionatul?” Răspuns ferm oferit de Eugen Neagoe

Antrenorul Universității Craiova a transmis că își dorește din suflet ca oltenii să fie cei care întrerup șirul victoriilor formației din Gruia. Eugen Neagoe a recunoscut, totuși, că trupa din Bănie este departe de a obține un astfel de rezultat.

„Acum, sincer, știți foarte bine că pentru echipele care au tot câștigat campionate se va întrerupe și șirul ăsta. De data asta, noi vrem să fim cei care fac asta. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câștige campionatul.

Nu s-a mai câștigat de la acel event din 1991. Îmi doresc din suflet să reușim asta, dar suntem departe în acest moment”, a spus Eugen Neagoe, printre altele, după meciul Universității Craiova cu Partizan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!