Dumitru Dragomir laudă transferul de la FCSB: ”Foarte bun! Jucător de națională”

FCSB Dumitru Dragomir Superliga Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 18:53
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 18:52

Impresionat profund de evoluțiile lui Daniel Popa în sezonul 2023/24, Gigi Becali a decis să-l transfere pe fotbalistul de la ”U” Cluj la FCSB.

Chiar dacă inițial milionarul din Pipera nu voia să achite clauza de reziliere a jucătorului în valoare de 300.000 de euro, ci să negocieze prețul cu conducerea ”șepcilor roșii” la 200.000, Gigi Becali s-a decis într-un final să achite clauza lui Daniel Popa și să-l aducă la FCSB.

Dumitru Dragomir laudă transferul de la FCSB: ”Foarte bun! Jucător de națională”

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a susținut că mutarea lui Daniel Popa la echipa din Capitală va aduce un plus enorm formației dirijate de Elias Charalambous. 

Mai mult, Dragomir a menționat că Daniel Popa e tipul de jucător care poate ajunge și la 30 de reușite într-un sezon dacă e ajutat de un compartiment median solid.

”Foarte bun transferul lui Daniel Popa la FCSB. Acum vreo 4-5 ani am vrut să îi iau eu la Voluntari, când mă rugase Pandele să îi scap echipa de retrogradare. Dacă va avea un mijlocaș care să îi dea pasă pe poziție viitoare în permanență cum dădeau Dobrin sau Sânmărtean.

Dacă face rost de un mijlocaș de pasă filtrată, poate să dea și 30 de goluri pe sezon. Pase de genul acela dă doar Octavian Popescu la FCSB acum. E bun Popa. Lui Gigi Becali îi mai spun Luțu și Meme Stoica, Argăseală. Gigi are un colectiv cu care lucrează de peste 20 de ani și are încredere în ei. Eu și la națională îl luam pe Popa”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Cifrele lui Daniel Popa

Daniel Popa se află la ”U” Cluj din iulie 2023, moment în care a fost adus liber de contract de la Chindia Târgoviște. Fotbalistul a înscris în sezonul în curs al Superligii 11 goluri în 36 de apariții. Pe deasupra, și-a trecut în cont și cinci pase decisive.

Înainte de a evolua la Universitatea Cluj, Daniel Popa a mai jucat pentru Dinamo București, FC Botoșani și Daejeon Citizen (Coreea de Sud).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!