VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir face declarația zilei: "Dan Petrescu, un antrenor puțin mai bun decât Gigi Becali". Cine ia titlul în Liga 1

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 12:32
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 12:33

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, unde sunt implicate CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă îndrăznește să facă un pariu în privința câștigătoarei campionatului, așa cum a făcut, ieri, Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Dumitru Dragomir: "Dan Petrescu, un antrenor puțin mai bun decât Gigi Becali"

Patronul de la FCSB a spus că va oferi 10.000 de lei dacă echipa sa nu va câștiga titlul, însă Dragomir are altă opinie. Fostul președinte al LPF o vede favorită pe CFR Cluj datorită experienței lotului și a lui Dan Petrescu.

"Nu mă bag la pariu. E prea tânără echipa lui Becali. Cred că va câștiga tot CFR-ul campionatul datorită experienței și datorită experienței antrneorului. Cred că e mai bun antrenor Dan Petrescu decât Gigi Becali. Am această convingere că e un pic mai bun.

Nu numai asta, dar Dan Petrescu are licență. Becali n-are licență și d-aia nu se pricepe așa bine, că n-a fost la lecții. Băi, fraților, capitalismul asta este - stăpânul dă ordine, iar restul execută, așa e la FCSB. Că greșește stăpânul, asta este altceva", a spus Dumitru Dragomir, marți, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Gigi Becali: "Suntem mai buni decât CFR și putem să-i batem de două ori"

Nemulțumit după egalul lui FCSB cu CS Mioveni din ultima etapă, scor 1-1, patronul Gigi Becali a făcut mai multe precizări despre viitorul echipei sale în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de pe PRO X.

”O să facem atât de multe experiențe până când vom vedea formula cea mai bună. Adică, la toamnă, când se numără bobocii.

Dacă nu ne calificăm într-o grupă europeană, începe numărătoarea inversă. Dar nu prea cred că ne calificăm! 

Când ai 1-0 din minutul 6 cu Mioveni și apoi te egalează Mioveni, nu ai pretenții de echipă mare. Probabil campionatul o să-l luăm, că suntem mai buni decât CFR și putem să-i batem de două ori”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!