VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, discurs tăios la adresa lui Mirel Rădoi: „Lipsă de educație. Când ai burta plină, poți să faci pe nebunul!”

Mirel Rădoi a plecat cu scandal de la Universitatea Craiova și a fost taxat de Dumitru Dragomir pentru declarațiile pe care le-a făcut la adresa lui Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:57
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:57

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Mirel Rădoi a greșit prin atitudinea pe care a avut-o față de Sorin Cârțu.

Dragomir: „Lipsă de educație!”

„L-am apreciat pe Rădoi când a fost cazul, l-am apreciat și acum de curând când a încercat să dreagă busuiocul la Craiova, dar a greșit-o în purtarea asta de nota 3 vizavi de Cârțu. 

Cârțu i-a întins o mână, el l-a adus la Craiova. În afară de asta i-a fost antrenor și Cârțu a fost un mare fotbalist și un mare antrenor. Nu poți să ai dialogul ăsta cu Sorin Cârțu. Merită să fie respectat. Și el este acid în exprimări, nu este așa... să poți să-l calci pe bătăruri pe Sorin. Mie mi-a plăcut de el.

La un moment dat l-am apreciat pe Rădoi, dar în privința lui Cârțu, însă vizavi de jucători nu a greșit. 

Lipsă de educație. Nu educație din asta... Tati, când ai burta plină, poți să faci un pic pe nebunul, dar să nu înebunești de tot. Sunt multe exemple în țara asta în care lipsa de educații i-a adus pe unii în situația de a fi dezaprobați de marele public”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Antrenorul Mirel Rădoi a anunţat, miercuri seara, după înfrângerea cu FC Argeş (scor 1-2), care a dus la eliminarea din Cupa României, că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova la aproximativ patru luni de la preluarea postului.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!