Dumitru Dragomir a tras linie după FCSB - Universitatea Craiova! Cine l-a impresionat și cine ”n-a rupt gura târgului”

FCSB Dumitru Dragomir Universitatea Craiova Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 00:12
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 00:12

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova din etapa a treia a play-off-ului Superligii s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-0.

Dumitru Dragomir este absolut convins că FCSB nu mai poate rata titlul de campioană în acest sezon.

Dumitru Dragomir: ”Cei de la Universitatea Craiova s-au bătut singuri!”

Fostul președinte LPF a urmărit partida de pe Arena Națională și a remarcat prestațiile celor doi fundași centrali de la FCSB, Vlad Chiricheș și Siyabonga Ngezana.

De altfel, Dragomir a remarcat prestația lui David Miculescu și a mărturisit că, în opinia sa, Tavi Popescu ”nu a rupt gura târgului”.

Cei de la Universitatea Craiova s-au bătut singuri, n-au putut. Craiova nu e echipă care să ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipă bună, să știți. Steaua (n.r. FCSB) a jucat bine, a avut axul terenului bine pus la punct.

Cei doi fundași centrali (n.r. Chiricheș și Ngezana) au jucat foarte bine, mi-a plăcut cum a jucat și ‘Minculescu’ din punct de vedere tactic. Tavi Popescu n-a spart gura târgului. Apărarea bună. FCSB e campioană, categoric, fără probleme.

Îmi pare rău că cei de la Craiova s-au bătut singuri. Fotbalul nu a fost la un nivel foarte ridicat. Mă așteptam să fie stadionul plin și fotbal bun. Pe viitor cred că va fi mai bine”, a spus Dumitru Dragomir pe treptele Arenei Naționale.

Clasamentul din play-off-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!