Dumitru Dragomir a pus ochii pe un fotbalist din Liga 1! "E in primii 5 din tara! FCSB nu are un jucator cum e el!" 

Dumitru Dragomir fc voluntari Liga 1 Mihai Capatana Superliga Dumitru Dragomir a pus ochii pe un fotbalist din Liga 1! "E in primii 5 din tara! FCSB nu are un jucator cum e el!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 10:05
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 10:15

Dumitru Dragomir si-a gasit un preferat in Liga 1. 

Fostul presedinte al LPF considera ca unul dintre cei mai buni fotbalisti din tara, la ora actuala, este Mihai Capatana, jucatorul lui FC Voluntari pe care il compara cu legendarul Radu Nunweiller. 

"Notati! Un jucator in primii 5 ca valoare din tara joaca la FC Voluntari. E vorba de Mihai Capatana, e jucator de echipa nationala. Il urmaresc, iar eu nu prea ma insel la fotbalisti. E un fotbalist cu o capacitate de efort iesita din comun, e ca Radu Nunweiller! 

Nu iese in evidenta mult, dar e de o eficacitate iesita din comun. Este foarte util echipei, loveste cu stangul, loveste cu dreptul. Sigur se va duce la o echipa mare. FCSB n-are niciun jucator cum e Capatana, retineti ce va spune Dragomir! E un jucator metronom, duce echipa in spate, e locomotiva", a punctat Dumitru Dragomir, potrivit GSP. 

Mihai Capatana are 24 de ani si este legitimat la FC Voluntari din 2015. Pentru echipa lui Teja, mijlocasul a adunat 163 de aparitii, reusind 19 goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!