VIDEO EXCLUSIV Duckadam a răspuns categoric. Cum mai poate pierde CFR Cluj campionatul și ce șanse are Dinamo în derby-ul cu FCSB

Etapa 23 din Liga 1 aduce în prim plan derby-ul Dinamo-FCSB, meci care va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe Ștefan cel Mare.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 12:05
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 12:15

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Helmuth Duckadam a vorbit despre confruntarea dintre cele două rivale istorice, analizând care sunt șansele fiecărei echipe pentru a obține un rezultat pozitiv. 

"FCSB este favorită și cred că dacă jucătorii vor încerca să facă un joc de echipă și nu cum fac ei uneori, să iasă în evidență individual, FCSB va câștiga fără probleme partida. Diferența de valoare e foarte mare. Dar, cum am spus, dacă fiecare de la FCSB va încerca să iasă în evidență, mai ales că unii din ei au fost lăudați pe bună dreptate, atunci vor avea un meci greu.

Eu cred că va fi un meci mai strâns decât în tur, dar FCSB poate câștiga lejer această perioadă. Este chiar și obligată să o facă pentru că diferența față de CFR s-ar mări, iar play-off-ul ar fi doar de formă. Ambele echipe joacă pe același gazon. Eu cred că aici se vede tehnica. Un jucător tehnic poate să stăpânească mai bine mingea pe un teren rău. Nu văd o mare problemă în această discuție cu terenul.

CFR Cluj, favorită la titlu în viziunea lui Duckadam

Eu zic că 90% titlul e al CFR-ului, au o echipă foarte bună, au făcut și transferuri în ultima perioadă. Singura care îi mai pot încurca pe CFR e această pandemie. Dacă vor păți ce a mai avut și FCSB, când n-a jucat în Cupa României... doar COVID o mai poate opri pe CFR pentru a câștiga al cincilea titlu consecutiv.", a declarat Helmuth Duckadam la PRO X. 

Modifică setările cookies