VIDEO EXCLUSIV Duckadam: "Dacă pleacă Edi, va rămâne o echipă de pluton!" Detaliul remarcat la FCSB și ce anticipează fostul portar

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 14:03
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 14:23

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre relația patron-antrenor. 

Relația plină de frământări la FCSB pe ruta patron - antrenor pare una nocivă. Gigi Becali a promis că nu vorbește despre echipă în momentul în care l-a instalat în locul lui Dinu Todoran pe Edi Iordănescu, însă și-a încălcat promisiunea.

A vorbit la Realitatea TV și apoi la Pro X despre jocul echipei, iar apoi a mai continuat să intervină în emisiuni. Lui Iordănescu nu i-a picat bine atitudinea patronului, iar relația părea că s-a răcit, însă în cele din urmă unul dintre cei mai valoroși antenori din România, unul care știe să relaționeze cu jucătorii, a decis să-și continue munca. 

  • Duckadam

Duckadam: "Am fost optimist că domnul Becali se va ține de cuvânt"

Duckadam crede însă că dacă milionarul din Pipera va continua să discute în public despre echipă, Iordănescu jr va pleca. 

"Am fost optimist că domnul Becali se va ține de cuvânt și-l va lăsa să-și facă treaba, însă am văzut că n-a rezistat foarte mult. Edi va putea trece peste un epsiod, însă nu cred că va trece și peste al doilea. Dacă se va întâmpla încă un episod, cu siguranță nu va mai rămâne. 

Dacă va mai fi unul, cred că Edi nu va mai sta. Cred că peste un episod poate trece, dar peste al doilea nu va putea, se vor despărți.  Daca pleacă Edi, va rămâne o echipă de pluton pentru că nu poți merge la infinit de maniera în care ai mers în acești ani", a declarat Helmut Duckadam, joi, la Ora Exactă în Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!