DUBLA LOVITURA pregatita de Dan Petrescu dupa ce l-a vandut pe Bumba! Ce transferuri poate face in urmatoarele 24 de ore la ASA

ASA Targu Mures si-a transferat cel mai bun tanar jucator din echipa. Bumba intra in ultimul an de contract si ar fi fost ultimul moment in care puteau sa-l transforme intr-o afacere profitabila.

Daca Bumba pleaca la Hapoel Tel Aviv pe bani, ASA aduce numai jucatori liberi de contract. "In afara de Steaua, nu cred ca un alt club din Romania a platit bani pe transferuri", spune Mara, presedintele de la ASA.

Super Dan si echipa sa nu stau pe ganduri si vor sa isi intareasca echipa dupa ce l-au dat pe Bumba. In urmatoarele 24 de ore doi jucatori ar putea semna cu vicecampioana Romaniei.

Mara de la ASA spune ca sunt mai multe tinte pe lista, insa niciunul nu va costa nimic. Sunt numai jucatori liberi:

"Dupa plecarea lui Bumba vom aduce doi jucatori de atac, interesanti. Suntem in discutii cu un atacant de afara. Vom vedea in zilele urmatoare."

"Mai sunt doua trei pozitii pentru care avem discutii si cateva se vor concretiza. Paun nu e, are contract cu CFR Cluj. Daca ar fi fost liber, ne-ar fi interesat. Doar jucatori liberi monitorizam", a declarat Bogdan Mara la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies