"Drum lin spre locul 4! Avem antrenor pres!" Primele reactii ale suporterilor Craiovei dupa numirea lui Papura in locul lui Bergodi

"Drum lin spre locul 4! Avem antrenor pres!" Primele reactii ale suporterilor Craiovei dupa numirea lui Papura in locul lui Bergodi

Cornel Papura a revenit ca antrenor al Universitatii Craiova. 

Oficialii clubului au anuntat oficial pe pagina de Facebook componenta noului staff tehnic, iar reactiile nu au intarziat sa apara. 

Suporterii oltenilor nu sunt tocmai incantati de varianta gasita de sefii din Banie, considerand ca aducerea lui Papura face parte dintr-un plan pus la cale de Sorin Cartu. Iata cateva dintre reactiile fanilor:

  • "Gata, si-a pus febletea antrenor, drum lin spre locul 4. De la venirea acestui personaj (Cartu) in club, s-au intamplat tot felul de ciudatenii cu antrenorii si rezultatele se vad. Bergodi a spus din urma cu cateva luni ca cineva il tot vorbeste de rau la club, iar acum a fost nevoit sa plece. Trist... Avem acum 'antrenor pres'."
  • "Eternul Papura! Acum are mult mai multa experienta la snooker, a avut destul timp sa se uite ca pe el nu-l intereseaza meciurile din Liga 1."
  • "Deja Papura devine Nicolo Napoli 2... Este trist ca ne indreptam intr-o directie de care speram ca am scapat..."
  • "Lasati vrajeala cu Papura si aduceti antrenor serios!"
  • "Sa inteleg ca Universitatea Craiova a renuntat la castigarea campionatului. De cand m-am nascut, nu am vazut fotbal mai lipsit de calitate decat a livrat Papura... Pacat, ne-am omorat degeaba sa ne dam cu parerea. Demisia Cartu si Cristescu!"

Mirel Radoi a fost una dintre variantele vehiculate inainte ca oficialii echipei sa anunte numirea lui Papura, pe care unii il considera interimar.

Papura este intr-un conflict cu medicul echipei, iar revenirea lui pare a fi conditionata de plecarea doctorului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația vaccinurilor COVID-19 primite de România: Câte doze au trimis autoritățile către alte țări
BRAT
Modifică setările cookies