Cornel Papura Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Mihai Rotaru a decis! Ce se întâmplă cu antrenorul de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost umilită de Petrolul Ploiești, scor 1-3, pe teren propriu, în etapa cu numărul 13 din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 18:25
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 18:45

Pe tot parcursul meciului, în care echipa din Bănie nu a arătat nimic, fanii i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, cel care ocupă funcția de „principal” la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru s-a răzgândit în privința lui Corneliu Papură

După înfrângerea cu Petrolul Ploiești s-a scris că patronul oltenilor ar fi luat decizia de a-l demite pe tehnician, însă acesta și-a schimbat părerea. 

Potrivit publicației 3minute.net, Mihai Rotaru s-ar fi întâlnit cu Corneliu Papură și au ajuns la o înțelegere, să continue pregătirea echipei pentru încă o perioadă.

Fără suporteri la meciul cu Rapid

Peluza Nord a Universităţii Craiova a anunţat că, dacă Mihai Rotaru nu numeşte un antrenor, nu se va mai prezenta la meciuri, primul fiind duelul cu Rapid, din Giulești.

”După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva.

Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa. Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti. Ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Urmând ca meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului! Suporterii şi istoria merită mai mult respect”, au transmis suporterii olteni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!