Drama lui Pascovici

COPILUL FOTBALISTULUI VA FI OPERAT PENTRU A 5-A OARA
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Mai 2007, 13:06
Data actualizarii: Marti 22 Mai 2007, 13:06

Pascovici trece prin cea mai grea perioada a vietii sale. Baietelul sau de doar 2 ani trebuie sa faca a 5-a operatie pe creier, informeaza Click.

Totul a inceput acum cateva luni, atunci cand in urma unui control medical, copilului i s-a descoperit o tumoare pe creier, suferind 4 operatii si citostatice la o clinica din Franta.

"Denis nu se simte bine, dar, desi se discuta de o a cincea interventie chirurgicala, deocamdata continua tratamentele cu citostatice. De dimineata alerg pe la toate firmele de asigurari din Constanta, in incercarea de a-i convinge sa-i faca asigurare pe viata. In caz contrar, medicii din Franta nu mai vor sa-l tina in spital. Nimeni insa nu vrea sa-si ia acest angajament. Am apelat la Amalia Nastase si i-am cerut sa ne ajute. FoÅŸtii mei colegi de la Dinamo au strans, la initiativa lui Bogdan Lobont, suma de 10.000 de euro, pe care ii voi primi zilele astea.

Un alt ajutor pentru Pascovici vine din Ghencea, unde Gigi Becali s-a oferit sa plateasca toate costurile necesare.

"Mi-a promis ca ma ajuta cu 10.000 de euro, iar in plus de asta, domnul Becali mi-a garantat ca va suporta si de acum incolo tratamentul copilului meu. Pe data de 4 iunie o sa-i aduc de la spitalul din Franta o hartie cu cheltuielile viitoare, pentru a sti de cat mai avem nevoie in continuare", a spus Pascovici. 

Modifică setările cookies