DRAMA lui Grigoras dupa operatia la inima! "Nu stiu cand revin!" Declaratia EMOTIONANTA a omului care a adus tiki-taka in Liga I

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Aprilie 2013, 10:27

	DRAMA lui Grigoras dupa operatia la inima! "Nu stiu cand revin!" Declaratia EMOTIONANTA a omului care a adus tiki-taka in Liga I

Petre Grigoras trece prin momente grele dupa operatia suferit ala inima acum cateva zile!

Antrenorului i-a fost implantat un stimulator cardiac pentru a-i fi regularizate bataile inimii. Nu stie cand va reveni pe banca Otelului, dar anunta ca nu se gandeste la retragere. A discutat cu medicii, care i-au spus ca poate continau dupa ce va depasi perioada de refacere.

Grigoras le cere suporterilor sa-l inteleaga. Se va intoarce la Otelul doar in momentul in care se va simti 100% pregatit.

"Au fost cele mai grele zile din viata mea! Grele, dar mai ales neprevazute. Tot raul e spre bine. Daca nu ma duceam la Brasov, nu mai ajungeam la clinica si nu mai descopeream ce probleme de sanatate am. Nu sunt obisnuit cu spitalele, le urasc. Sunt un om sensibil, cand am ajuns la spital si mi s-a explicat ce urmeaza nu mi-a fost deloc usor. Daca dorctorii mi-ar fi zis, as fi facut deja anuntul ca ma retrag.

Nu stiu cand o sa revin, peste o luna, trei, noua sau peste un an. Nu vreau sa ma gandesc la asta, imi doresc sa ma recuperez rapid si sa revin cand ma voi simti puternic. Daca nu invat ceva din asta, sunt un dobitoc. Acum nu mai pot decat sa ma gandesc la mine. Nu am sapte vieti. Pana acum am fost neglijent cu mine pentru altii. Acum, e timpul sa ma ocup de sanatate", a explicat Grigoras in Pro Sport.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT