DRAGOMIR: "ESTE O DECIZIE APROAPE REGULAMENTARA!"

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2008, 11:09
"DE ACUM SI PENTRU O PUNGA DE SEMINTE SE VA OPRI UN MECI!"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

MEDIAFAX / Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca decizia Comisiei de Disciplina a FRF de a acorda victoria Stelei cu scorul de 3-0 in meciul cu Rapid, este aproape regulamentara.

"Este o decizie aproape regulamentara a Comisiei de Disciplina. Nu cred ca puteau sa gaseasca alt paragraf unde sa incadreze ceea ce s-a intamplat, problema este ca a tinut asa de mult, mai ales ca verdictul il stia toata lumea. Decizia asta trebuia data de data trecuta, nu mai trebuia amanat cazul", a spus Dragomir.

Intrebat daca decizia a fost influentata de antepronuntarile presedintelui FRF, Mircea Sandu si a presedintelui Traian Basescu, Dragomir a raspuns: "Nu vreau sa ma bag in astfel de speculatii, nu este treaba mea. Cert este ca este vorba de un precedent foarte periculos. De acum huliganii sa lase brichetele acasa si nu numai. Chiar si o punga de semninte daca este aruncata din tribune si loveste un arbitru sau un jucator, meciul trebuie intrerupt. Asta este clar".

Vezi mai multe pe www.mediafax.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Rapid

dragomir

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT