Dragomir: "Becali a furat Steaua! Eu l-am ajutat sa o fure, fac autodenunt!" Detaliile pe care fostul sef LPF "le-a scapat" la TV

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Februarie 2015, 10:57

	Dragomir: "Becali a furat Steaua! Eu l-am ajutat sa o fure, fac autodenunt!" Detaliile pe care fostul sef LPF "le-a scapat" la TV

Clubul de fotbal nu are drept de marca asupra brandului Steaua, iar reprezentantii MAPN sustin ca si palmaresul este la Armata.

In 2005, fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, spunea intr-o emisiune TV ca Becali nu a luat in mod legal clubul Steaua de la CSA in 2003.

Dragomir a dezvaluit atunci faptul ca Gigi Becali a preluat doar contractele jucatorilor, "dupa ce i-a santajat pe fratii Paunescu" si s-a aratat dispus sa ofere toate detaliile afacerii murdare.

Scandalul a fost apoi ingropat in tacere, iar Gigi Becali si Dumitru Dragomir au redevenit prieteni apropiati. In furtuna verbala declansata atunci de Dragomir la OTV, patronul Stelei a aruncat o replica ce l-a domolit pe presedintele Ligii de la acea vreme: "Vrei sa zic si eu de cazul Neaga?"

"Becali este un trisor ordinar, este un hot de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat sa fure Steaua, retineti. Fac autodenunt, l-am ajutat sa fure Steaua."

"El a avut bani din pamanturi, Steaua era intr-o criza financiara si atunci el nu a cumparat Steaua, el a dat imprumut si dupa aia i-a santajat pe fratii Paunescu."

"Le-a dat bani imprumut, contra dezlegari la jucatori si niste documente cum ca... bani imprumut, luat din jucatori. Si el a cumparat jucatorii, dar nu ma fortati sa spun treaba asta ca sunt multe de spus si nu vreau sa vorbesc asta.", a declarat atunci Dumitru Dragomir.

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies