Liga 1

Dragomir: "Becali a furat Steaua! Eu l-am ajutat sa o fure, fac autodenunt!" Detaliile pe care fostul sef LPF "le-a scapat" la TV

Clubul de fotbal nu are drept de marca asupra brandului Steaua, iar reprezentantii MAPN sustin ca si palmaresul este la Armata.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 10:57
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 11:54

In 2005, fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, spunea intr-o emisiune TV ca Becali nu a luat in mod legal clubul Steaua de la CSA in 2003.

Dragomir a dezvaluit atunci faptul ca Gigi Becali a preluat doar contractele jucatorilor, "dupa ce i-a santajat pe fratii Paunescu" si s-a aratat dispus sa ofere toate detaliile afacerii murdare.

Scandalul a fost apoi ingropat in tacere, iar Gigi Becali si Dumitru Dragomir au redevenit prieteni apropiati. In furtuna verbala declansata atunci de Dragomir la OTV, patronul Stelei a aruncat o replica ce l-a domolit pe presedintele Ligii de la acea vreme: "Vrei sa zic si eu de cazul Neaga?"

"Becali este un trisor ordinar, este un hot de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat sa fure Steaua, retineti. Fac autodenunt, l-am ajutat sa fure Steaua."

"El a avut bani din pamanturi, Steaua era intr-o criza financiara si atunci el nu a cumparat Steaua, el a dat imprumut si dupa aia i-a santajat pe fratii Paunescu."

"Le-a dat bani imprumut, contra dezlegari la jucatori si niste documente cum ca... bani imprumut, luat din jucatori. Si el a cumparat jucatorii, dar nu ma fortati sa spun treaba asta ca sunt multe de spus si nu vreau sa vorbesc asta.", a declarat atunci Dumitru Dragomir.

Modifică setările cookies