Liga 1

Stelistii nu vor sa plateasca 10%! "Vor sa isi faca echipa pana in 2017" Planul Armatei, dezvaluit de conducerea Stelei

MApN doreste sa primeasca 10% din veniturile Stelei in fiecare an.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 10:54
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 11:04

In plin conflict cu Armata pentru brandul Steaua, conducerea echipei campioane nu doreste sa cedeze. Reprezentantii MApN cer 10% din veniturile Stelei in fiecare an insa conducerea din Ghencea nu doreste sa aude de acest lucru.

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, spune ca Gigi Becali nu va accepta niciodata sa cedeze atatia bani in fiecare an, dupa ce a investit mai multe milioane pentru a trece echipa pe profit in ultimii 7 ani.

"Pana in 2017 doresc sa ia si palmaresul si sa isi faca echipa, ma mir ca se accepta din partea ministrului si a guvernului sa se continue aceasta mizerie. Juristul spune ca nu sunt interesati sa negocieze pentru palmares si sigla, ei vor 10%, pai cine e fraierul ala sa le dea? De ce nu au vrut 10% acum 7 ani, cand Steaua era pe minus. E ridicol cum pun problema. Chiar daca ramanem fara sigla sau palmares, echipa merge inainte. Ministerul santajeaza clubul in acest moment, ei vor sa ciuguleasca in fiecare an nu sa evalueze si sa vanda brandul", a spus Helmuth Duckadam la Sport.ro

Modifică setările cookies