DORIT DE BENFICA, DICA AR PUTEA AJUNGE LA...DINAMO!

DINAMO DIN MOSCOVA IL VREA PE DICA!
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Noiembrie 2007, 12:05
Data actualizarii: Sambata 24 Noiembrie 2007, 12:05

Dica aproape de Dinamo...Moscova. Dinamovistii din Rusia si un scouter din Anglia, de la Leicester City, vin la derby pentru a-l urmari pe Dica. Ambele cluburi sunt dispuse sa ofere 5 milioane de euro pentru atacantul Stelei.

Prezenta celor doi observatori in tribunele stadionului din Ghencea a mai generat o cearta, de data aceasta intre impresarii jucatorului. Victor Becali a intrat primul pe fir: "Sunt doua cluburi care lucreaza cu mine interesate de Nicolae Dica. Le-am explicat ca jucatorul este impresariat de mine, dar le-am si specificat ca mai exista si un alt agent de jucatori care crede ca Dica este al lui", a spus impresarul.
Nici Ana Maria Prodan nu s-a lasat mai prejos: "Nicolae va fi urmarit la meciul cu Dinamo de doi observatori. Cele doua cluburi sunt dispuse sa plateasca minimum 5 milioane de euro. Dupa meciul cu Dinamo vor fi demarate negocierile. Eu cred ca Gigi Becali va accepta propunerea mea, mai ales ca cele doua cluburi sunt dispuse sa ofere exact cat solicita pe atacant", a declarat agentul lui Nicolae Dica, Ana-Maria Prodan, informeaza Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!