VIDEO EXCLUSIV Doar doi rivali l-au felicitat pe Dan Petrescu după titlul câștigat: "În rest, nimeni!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 12:39
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 12:41

Dan Petrescu i-a adus lui CFR Cluj al cincilea titlu consecutiv, însă foarte puțini rivali l-au felicitat pentru performanța din acest sezon.

Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Dan Petrescu a dezvăluit că doar două persoane din fotbalul românesc l-au felicitat pentru titlul cucerit - Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, și Mihai Iosif, fostul antrenor de la Rapid.

Doar doi rivali l-au felicitat pe Dan Petrescu după titlul câștigat

Petrescu a explicat că oficialii de la FCSB nu l-au felicitat niciodată în ultimii cinci ani pentru realizările avute la CFR Cluj.

"Dacă primeam mesaj de la cei care m-au criticat, se rupea telefonul. N-am primit de la nimeni care m-a criticat, ci de la mulți prieteni care niciodată nu m-au criticat și au fost alături de mine la greu. Am primit vreodată un mesaj de la rivali în cinci ani?

Singurul rival, între ghilimele, a fost Gică Hagi, care m-a sunat. Și fostul antrenor al Rapidului, domnul Iosif, care m-a felicitat. În rest, nimeni", a spus Petrescu, pentru PRO TV.

Tehnicianul a vorbit și despre următorul sezon. A anunțat că au plecat deja șase jucători de la CFR Cluj, iar în noua stagiune se așteaptă să vadă candidate noi la accederea în play-off.

"Rapid se va lupta 100% la play-off și cred că se va califica. La ce lot au acum, cred că Rapid va fi în play-off. 100% va fi mai interesant campionatul.

Sepsi va fi o echipă puternică, deja e. Au două echipe, nu una, au demonstrat-o cu cele două echipe din Craiova, au jucat cu două echipe diferite și le-au bătut pe ambele. Sepsi va fi puternică și cealaltă Craiova, poate și Petrolul va încerca să se întărească. Să vedem cine va promova acum din Liga 2", a mai spus Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!