Dinu Gheorghe la Rapid? "Nu am mai discutat cu ei din 2006!"

Cristi Pustai Dinu Gheorghe Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2009, 13:58
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2009, 14:02

Dinu Gheorghe este hotarat sa ramana la FC Brasov, acolo unde ar putea lucra cu Cristi Pustai - antrenor recomandat de selectionerul Razvan Lucescu.

"Nu am discutat niciodata cu Rapid de la plecarea mea din 2006. De la dorinta lor de a ma readuce pana la fapte este cale lunga, dar oricum, eu cred ca este doar o inventie acest interes al giulestenilor. Eu sunt acum la Brasov si imi doresc sa raman si sa continuam treaba inceputa aici. Vom lamuri in curand lucrurile legate de bugetul formatiei si in functie de asta vom aduce si un nou antrenor." a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro

Cat despre trecerea la Dinamo, Gheorghe sustine ca nu are cum sa conduca alaturi de Cristi Borcea in Stefan cel Mare. "Cum sa ajung la Dinamo? Eu stiu ca in Stefan cel Mare sunt conducatori mai dedicati decat mine. Cristi Borcea isi doreste in continuare sa ramana director executiv, iar o echipa nu poate avea conducere bicefala", a maI spus Dinu Gheorghe.

PUSTAI LA BRASOV?
O mutare supriza in privinta postului de antrenor la C Brasov ar fi cea a lui Cristi Pustai. Potrivit ProSport, chiar Razvan Lucescu l-ar fi convins pe Pustai sa il ia locul la Brasov. Mutarea este in asteptare intrucat antrenorul mediesenilor asteapta sa vada daca FC Arges va fi retrogradata, situatie in care Gaz Metan ar ramane in Liga I.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!